Premium White Magasinet

Dama til Jarl stakk av med tannblekingssettet

Nesten ti år med en pris under leppa setter spor. Men nå er Jarls tenner hvite og pene igjen. – Tannbleking fra Premium White er effektivt og mye billigere enn å gå til tannlegen, sier 23-åringen. Det er bare ett problem…

Jarl Jeppesen jobber som tømrer i hjembyen Florø i Sogn og Fjordane. Snusboksen er en fast følgesvenn både på lange arbeidsdager og på fritiden. Og slik har det vært helt siden 23-åringen var temmelig ung.

– Jeg begynte nok tidligere enn de fleste. Du vet, jeg så veldig opp til den tøffe storebroren min, forteller Jarl med et smil som ikke røper at han snart kan markere tiårsjubileum som snuser. For to måneder siden prøvde han Premium White for første gang.

– Men det er klart at snusen setter spor.

– Jeg må si at det har gitt resultater. Etter noen ganske få behandlinger ble tanngarden merkbart hvitere, sier Jarl. Han understreker at utgangspunktet ikke var «helt krise» – til tross mange års snusing.

– Men det er klart at snusen setter spor. Det er ikke tvil om at tennene ble gulere, og jeg er klar over at det ikke ser veldig stilig ut. Derfor er det fint at det er mulig å bremse og til og med snu utviklingen så raskt og enkelt, konstaterer tømreren.

– I tillegg er det mye billigere å bleke tennene selv enn å få det gjort hos tannlegen. Og når produktet er enkelt i bruk, og jeg ikke merker bivirkninger i form av ising i tennene, er valget enkelt. Det blir Premium White, slår Jarl fast.

Han har imidlertid ett problem: Samboeren Thea truer med å kuppe hele tannblekingssettet.

– Det gikk ikke mange dager fra Premium White kom i hus før hun mente settet egentlig var hennes. Hun er også veldig fornøyd med tannblekingssettet, som jeg selvsagt gjerne deler med dama mi, ler Jarl.

Premium White til knallpris!

Kun kr 599,–

(før 1190,–)

Profesjonell tannbleking til hjemmebruk.

Rask levering. Gratis frakt.

«Fikk kritthvite tenner på 20 minutter.» – Celine Andresen

  • Etter at du har mottatt startpakken med Premium White til kun 599 kroner, vil du motta påfyllingsgele annenhver måned. Dette koster 449 kroner per forsendelse, og abonnementet løper til du sier det opp. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!