Premium White Magasinet

– Et pent smil gir bedre selvtillit

Smilet er viktig for førsteinntrykket, mener Celine Arildsen (18). Hun bruker tannbleking fra Premium White for å gi perleraden det lille ekstra.

– Selvsagt er det personligheten som teller! Men smilet er noe av det første vi legger merke til, så hvorfor ikke gjøre det aller beste ut av det, sier Celine Arildsen og blotter en skinnende hvit perlerad.

– Jeg er grunnleggende glad og positiv, og når jeg vet at tennene mine er friske og hvite, er det ekstra lett å smile til verden. Det gir selvtilliten en ekstra «boost», forteller hun.

Seriøst produkt

Celine verken snuser eller drikker kaffe, og hun er nøye med munnhygienen. Hun har aldri vært plaget av misfarging av tennene, men hadde likevel lyst til å gi tanngarden det lille ekstra.

Jeg kom over en annonse for Premium White tannbleking, og tenkte at det kunne være noe for meg. Moren min har fått tennene bleket hos tannlegen, og jeg fikk inntrykk av at Premium White fungerer på omtrent samme måte. Forskjellen er at jeg kan bleke tennene på egenhånd, noe som er stor fordel. Det er jo mye billigere enn å gå til tannlegen.

Celine-2-gjeldende

Fikk hvitere smil

Underveis i behandlingen tok Celine bilder for å dokumentere effekten av tannblekingen. Og etter fire, fem ganger var det et merkbart hvitere smil som møtte henne i badespeilet.

Jeg er veldig fornøyd. Produktet var enkelt å bruke, og blekepastaen er skånsom mot tennene. De har heller ikke blitt kunstig «Hollywood-blanke», forteller Celine, som ikke har merket negative bivirkninger.

– Men jeg har fått mange positive tilbakemeldinger. Flere venninner har lagt merke til forskjellen og vil vite hva jeg bruker. Hos gutta har det imidlertid ikke vært så mye å hente. Det virker ikke som de legger merke til sånt – selv om jeg vet om flere som kunne hatt godt av å prøve Premium White, ler Celine.

Profesjonell tannbleking til lavere pris

Premium White består av et komplett og profesjonelt tannblekingssett som kan gi det samme resultatet som du oppnår hos tannlegen, men til en mye lavere pris.

Premium White bleker tennene med en gel som inneholder virkemiddelet sodium perborate. Det virker kun på overflaten og trenger ikke inn i porene i emaljen. I tillegg inkluderer settet et LED-lys som forsterker blekeprosessen og gir økt effekt.

Innholdet i Premium White tannblekingssett tilfredsstiller kravene i norsk lov og EUs regelverk.

Premium White til knallpris!

Kun kr 599,–

(før 1190,–)

Profesjonell tannbleking til hjemmebruk.

Rask levering. Gratis frakt.

«Fikk kritthvite tenner på 20 minutter.» – Celine Andresen

  • Etter at du har mottatt startpakken med Premium White til kun 599 kroner, vil du motta påfyllingsgele annenhver måned. Dette koster 449 kroner per forsendelse, og abonnementet løper til du sier det opp. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!