Premium White Magasinet

– Slik fikk jeg de hviteste tennene!

Isabel Raad har fått smilet hun alltid har ønsket seg.

– Da vi sjekket inn på «Paradise Hotel» fikk guttene utdelt hvert sitt Premium White tannblekingssett. Vi jentene ble temmelig misunnelige. I hvert fall jeg, som alltid har ønsket meg hvite, pene tenner. Derfor bestemte jeg meg for å prøve tannbleking selv, forteller «PH»-deltaker og blogger Isabel Raad.

– Jeg er grunnleggende glad og positiv, og når jeg vet at tennene mine er friske og hvite, er det ekstra lett å smile til verden. Det gir selvtilliten en ekstra «boost», forteller hun.

– Se der, ja! Det var en hvit og pen perlerad!

– Takk! Det var krise før, men jeg er veldig fornøyd med mitt «nye» smil. Hvite tenner er det peneste og fineste jeg vet om, og jeg legger alltid merke til et pent smil når jeg møter folk.

– Hva er hemmeligheten?

– Jeg har prøvd flere produkter, men nå er det bare Premium White som gjelder. Jeg er overbevist om at det er det beste produktet på markedet.

– Hvor raskt så du forskjell?

– Jeg har hørt at det varierer fra person til person, men jeg så resultater allerede etter første behandling. Da var jeg hjemme hos mamma, og vi så stor forskjell på fargen, begge to. Det var ganske overraskende og veldig kult! Nå har jeg brukt Premium White i cirka tre måneder, og tennene er akkurat som jeg vil ha dem. Hvite og naturlige, ikke sånn Hollywood-falske.

isabell-raad-2

– Har du vurdert tannbleking hos tannlege?

– Absolutt! Jeg hadde faktisk booket time, men den ble selvsagt avbestilt. Premium White gir mer eller mindre den samme behandlingen, og resultatet er like bra. Forskjellen er at jeg kan gjøre det selv – og at det er mye billigere enn hos tannlegen.

– Har du opplevd bivirkninger?

– Nei. Jeg har skikkelig sensitive tenner, og har opplevd at andre produkter har ført til ising i tennene, noe som er ordentlig ubehagelig. Jeg synes at Premium White er veldig skånsomt mot emaljen og tannkjøttet.

Hvor ofte bruker du settet?

– Så langt har jeg lagt meg på én gang cirka hver fjortende dag. Andre må kanskje gjøre det oftere eller sjeldnere. Det blir opp til hver enkelt å vurdere, men jeg får fantastiske resultater når jeg bruker Premium White et par ganger i måneden.

Premium White til knallpris!

Kun kr 599,–

(før 1190,–)

Profesjonell tannbleking til hjemmebruk.

Rask levering. Gratis frakt.

«Fikk kritthvite tenner på 20 minutter.» – Celine Andresen

  • Etter at du har mottatt startpakken med Premium White til kun 599 kroner, vil du motta påfyllingsgele annenhver måned. Dette koster 449 kroner per forsendelse, og abonnementet løper til du sier det opp. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!