Premium White Magasinet

– Hvite tenner er viktig for meg

Ben Henrik Sauge (25) var plaget av misfarging på tennene. Tannblekingssettet Premium White gir ham et hvitt og pent smil.

Som salgssjef ved et større hotell møter Ben Henrik Sauge mange nye mennesker hver dag.
– I servicebransjen er det viktig å skape gode relasjoner med kundene. Man får som kjent bare én sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk, og da er det greit å ha kontroll på de faktorene man kan påvirke selv, smiler 25-åringen fra Oslo.

Misfarging og tannstein

I dag er perleraden hans hvit og pen, men tidligere var Ben Henrik plaget med misfarging og tannstein.

– Jeg er nok litt forfengelig, og for et par år siden la jeg merke til at tennene mine hadde forandret seg. Det blir mye kaffedrikking i jobbsammenheng, og jeg mistenker at det kan være en grunn til misfargingen, forteller han.

Ben henrik
Ben Henrik bestemte seg for å prøve et tannblekingssett for hjemmebruk. Valget falt på Premium White.
– Det virket som et solid produkt som er enkelt å bruke.

Ingen skader i munnen

Til å begynne med ble ikke resultatet helt som ønsket. Ben Henrik oppdaget små prikker på tennene. Men tannlegen konstaterte at det dreide seg om tannstein. Og da den den var fjernet, kom Premium White-effekten fram i form av et bredt, hvitt smil.
– Tannsteinen er nok arvelig, og den kan tannlegen ta seg av. Så ordner Premium White resten, slår Ben Henrik fast. Han understreker samtidig at tannlegen har konstatert at verken emaljen eller tannkjøttet tar skade av tannblekingen.

Anbefaler Premium White

Ben Henrik har brukt Premium White jevnlig i over to år, og han nøler ikke med å anbefale produktet han mener er rimelig, effektivt og enkelt i bruk.

– Jeg slår gjerne et slag for hvite tenner! Jeg har inntrykk av at tannbleking har vært et lite tabu blant unge menn, men nå ser jeg at flere benytter seg av muligheten til å framstå med et pent, hvitt smil.

Profesjonell tannbleking til lavere pris

Premium White består av et komplett og profesjonelt tannblekingssett som kan gi det samme resultatet som du oppnår hos tannlegen, men til en mye lavere pris.

Premium White bleker tennene med en gel som inneholder virkemiddelet sodium perborate. Det virker kun på overflaten og trenger ikke inn i porene i emaljen. I tillegg inkluderer settet blant annet et LED-lys som forsterker blekeprosessen og gir maksimal effekt.

Innholdet i Premium White tannblekingssett tilfredsstiller kravene i norsk lov og EUs regelverk.

Bestill Premium White i dag!

Kun kr 449,-

Rask levering. Gratis frakt.

JA, TAKK! Jeg vil gjerne ha et Premium White Sett for kr 449,- (før 1190,-)
Tast inn ditt telefonnummer og trykk «Hent adresse», eller fyll ut skjemaet manuelt.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!

Bestill Premium White til kun kr 449,- for to måneders forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta to måneders forbruk annenhver måned frem til oppsigelse for kun kr 134,50 per måned (kr 269,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!