Premium White Magasinet

Ingen snustenner her!

– Tannbleking fra Premium White holder tennene hvite og pene, sier Caroline (22).

Caroline Danielsen er en av stadig flere jenter som snuser. Men det er ikke aktuelt å sette smilet på spill fordi om det er godt å ta seg en pris, forteller den blide 22-åringen fra Fredrikstad.

– Jeg hadde ganske hvite tenner før jeg begynte å snuse for to år siden. I løpet av denne tiden har de ikke blitt veldig mye gulere, men jeg forventer ikke akkurat at snus har en gunstig virkning på perleraden, sier Caroline med et skinnende hvitt smil.

Seriøst produkt

Sjansen er uansett stor for at hun ville prøvd tannbleking, selv om hun ikke hadde brukt snus. Caroline ble inspirert av flere venner som hadde brukt tannblekingssett for hjemmebruk, og etter å ha lest om Premium White bestemte hun seg for å prøve produktet.

Jeg hadde hørt at ikke alle produkter virker like godt, men Premium White framsto som seriøst og tillitvekkende. I tillegg syntes jeg det var spennende å prøve det medfølgende LED-lyset, som skal gjøre behandlingen mer effektiv.

Raskt resultat

Etter fire, fem behandlinger på 30 minutter hver, så Caroline tydelig forbedring i baderomspeilet.

– Tennene var tydelig hvitere og penere. Samtidig så smilet naturlig ut, og ikke «polert» slik man av og til ser på personer som bleker tennene. Jeg har heller ikke merket noen negative bivirkninger. Det virker som produktet behandler tennene skånsomt, sier hun og forteller at settet var veldig enkelt i bruk.

– Brukerveiledningen var lett å forstå, og i tillegg fant jeg en super instruksjonsvideo på hjemmesiden til Premium White. Og ja: LED-lyset er skikkelig kult og funker kjempebra!

Her ser du Caroline til venstre FØR bruk av Premium White, og til høyre ETTER bruk av Premium White.

caroline-gule-og-hvite4

Positive tilbakemeldinger

Caroline forteller at hun har fått mye positiv respons fra venner etter at hun begynte med tannbleking, og at hun anbefaler Premium White i kompisgjengen. Hos henne er produktet kommet for å bli.

Jeg kommer til å fortsette å bruke Premium White, også når jeg en dag slutter å snuse. Tennene er viktig, og et pent og hvitt smil gjør godt for selvtilliten. Jeg føler meg rett og slett litt gladere og «freshere»!

Profesjonell tannbleking til lavere pris

Premium White består av et komplett og profesjonelt tannblekingssett som kan gi det samme resultatet som du oppnår hos tannlegen, men til en mye lavere pris.

Premium White bleker tennene med en gel som inneholder virkemiddelet sodium perborate. Det virker kun på overflaten og trenger ikke inn i porene i emaljen. I tillegg inkluderer settet blant annet et LED-lys som forsterker blekeprosessen og gir maksimal effekt.

Innholdet i Premium White tannblekingssett tilfredsstiller kravene i norsk lov og EUs regelverk.

Premium White til knallpris!

Kun kr 459,–

(før 1190,–)

Profesjonell tannbleking til hjemmebruk.

Rask levering. Gratis frakt.

«A smile is the best makeup any girl can wear.» – Marilyn Monroe

  • Etter at du har mottatt startpakken med Premium White til kun 459 kroner, vil du motta påfyllingsgele annenhver måned. Dette koster 359 kroner per forsendelse, og abonnementet løper til du sier det opp. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!