Premium White Magasinet

Så enkelt fikk Evelina Englöf (25) et flott, hvitt smil!

Med alderen har tennene til Evelina Englöf (25) gradvis blitt misfarget, noe hun har sett seg lei. Å skulle bleke tennene hos tannlege, har imidlertid ikke vært et alternativ ettersom at det er veldig dyrt.

Evelina over lengre tid derfor vært på utkikk etter et tannblekingssett til hjemmebruk, og det var først når hun kom over Premium White at hun endelig kunne si farvel til misfargede tenner.

Premium White er utrolig enkelt å bruke og jeg ble kjempefornøyd med resultatet. Dette er uten tvil det beste tannblekningsproduktet jeg har prøvd!

Premium White er et komplett tannblekingssett som gir deg profesjonell bleking til hjemmebruk. Prosessen er enkel og rask (tar kun 20-30 minutter), og anbefales utført inntil fire dager på rad til du når hvitfargen du ønsker. Fordelen med Premium White er at den i tillegg til å være meget effektiv, også er skånsom mot tennene. Resultatet er det samme man oppnår hos tannlegen, men til mye lavere pris.

Evelina forteller blant annet at man ikke lenger trenger å dra til tannlegen for å få hvite tenner. Premium White er skånsomt, men også et produkt som faktisk holder hva det lover.

Om du er lei av gule tenner, misfarging fra kaffe, te, vin eller lignende bør du slå til nå.

Nå er det nemlig en stor kampanje på tannblekingsettet, hvor du får produktet til kun 449 kroner (førpris 1190 kroner).

Tannblekingssetter inneholder en tannblekingsgel, aktivatorspray, 2 stykk formbare skinner, LED-lys for optimal effekt og en oppbevaringsmappe – dette er et av de mest effektive og komplette profesjonelle blekesettene til hjemmebruk.

Premium White til knallpris!

Kun kr 599,–

(før 1190,–)

Profesjonell tannbleking til hjemmebruk.

Rask levering. Gratis frakt.

«Fikk kritthvite tenner på 20 minutter.» – Celine Andresen

  • Etter at du har mottatt startpakken med Premium White til kun 599 kroner, vil du motta påfyllingsgele annenhver måned. Dette koster 449 kroner per forsendelse, og abonnementet løper til du sier det opp. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!