Premium White Magasinet

Slik fikk Emil sitt kritthvite smil

– Et kritthvitt og pent smil gjør meg litt gladere og mer positiv, sier Emil Ludvigsen (20).

Det var ingenting galt med Emil Ludvigsens tenner. Likevel var det rom for forbedring, syntes 20-åringen fra Kristiansund.

– Smilet er noe av det viktigste på «fasaden» vår, og det er viktig å ta vare på det. Jeg ønsker å møte verden med et smil som er 100 prosent, ikke 90, sier Emil og smiler bredt med en skinnende hvit og pen perlerad.

Alle ønsker seg en hvite og friske tenner. Før eller senere opplever de fleste likevel misfarging. Det kommer ikke nødvendigvis av slurv med hygienen, men kan ha mange årsaker.

Kaffetenner

Mat og drikke, tobakk og snus, sykdom og medisiner kan føre til at tennene blir misfarget. Noen er fra naturens side utstyrt med tykkere emalje og et hvitere smil, men med årene vil alle få gulere tenner som følge av at emaljen blir slitt.

– Jeg er lærling på et ankerhandlingsskip, og på sjøen måler vi kaffeforbruket i kubikk, ikke liter. Derfor er det viktig for meg å forebygge «kaffetenner», sier Emil.

Raskt resultat med Premium White

Etter å ha sett en annonse, bestemte han seg for å prøve et tannblekingssett for hjemmebruk fra Premium White. Produktet lover resultater etter fire behandlinger, men Emil forteller at han fikk gode resultater allerede etter tre.

Tennene ble raskt hvitere. Jeg er veldig godt fornøyd med Premium White, og har ikke merket noen bivirkninger i form av ising eller andre tegn på at produktet ødelegger emaljen.

Respons hos jentene

Nå møter Emil verden med et bredt smil, enda litt gladere og mer positiv.

– Jeg får mer lyst til å smile, og det fører jo til at jeg får mange smil tilbake, sier 20-åringen og medgir at han setter spesielt stor pris på responsen hos det annet kjønn.

Det er veldig hyggelig å få oppmerksomhet og gode tilbakemeldinger fra jenter. Jeg klager ikke!

Profesjonell tannbleking til lavere pris

Premium White består av et komplett og profesjonelt tannblekingssett som kan gi det samme resultatet som du oppnår hos tannlegen, men til en mye lavere pris.

Premium White bleker tennene med en gel som inneholder virkemiddelet sodium perborate. Det virker kun på overflaten og trenger ikke inn i porene i emaljen. I tillegg inkluderer settet blant annet et LED-lys som forsterker blekeprosessen og gir maksimal effekt.

Premium White til knallpris!

Kun kr 599,–

(før 1190,–)

Profesjonell tannbleking til hjemmebruk.

Rask levering. Gratis frakt.

«Fikk kritthvite tenner på 20 minutter.» – Celine Andresen

  • Etter at du har mottatt startpakken med Premium White til kun 599 kroner, vil du motta påfyllingsgele annenhver måned. Dette koster 449 kroner per forsendelse, og abonnementet løper til du sier det opp. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering.

PAKKEN SENDES DIREKTE TIL POSTKASSEN. ALLTID GRATIS FRAKT!