Premium White FAQ

 1. Hvor lang tid tar det før jeg ser resultater?
  Det kan variere og er veldig inviduelt. Alle får selvsagt best resultat etter den fjerde og siste dagen i behandlingen, men noen kan oppleve god effekt allerede etter dag to.
 2. Fungerer Premium White på plomber, kroner og fasetter?
  Nei, beklager. Premium White fungerer kun på ekte tenner, og har ingen effekt på diverse kunstige tenner.
 3. Hvordan fungerer effekten av Premium White?
  Premium White fungerer kun på overflaten av tennene, og ikke trenger igjennom å ødelegger emaljen. Premium White er en skånsom bleking, som tilfører tennene kun en fin hvitfarge.
 4. Hvor lenge holder tennene seg hvite etter endt behandling?
  Det varierer på hva du spiser og drikker og er inviduelt, men vi anbefaler og gi tennene en ny oppfriskning annenhver måned, og dette er ikke skadelig ettersom Premium White er en skånsom behandling.. Derfor vi tilbyr abonnement med automatisk levering med refill-sett annenhver måned.
 5. Hva er det viktig å tenke på under tannblekingsbehandlingen?
  For å få optimalt resultat er det lurt å unngå fargesterk mat og drikke, som for eksempel brus, kaffe, rødvin, curry og soya, under hele behandlingen. Følg bruksanvisningen nøyaktig.
 6. Kan man bleke tennene selv om man ammer eller er gravid?
  Vi anbefaler at man venter med behandling til etter graviditeten og ammingen. Du bør også unngå å bleke tennene om du har tannregulering, dårlig tannkjøtt eller hull i tennene. Rådfør deg med din tannlege om du er usikker på om du har disse problemene.
 7. Hvem er det som bleker tennene sine?
  I dag er det vanlig med tannbleking blant både menn og kvinner i alle aldre. Et vakkert smil gir et bedre førsteinntrykk.
 8. Jeg har allerede tannskinner. Kan jeg kun kjøpe activator og
  tannblekingsgel?
  Ja, absolutt. Ved å klikke under fanen ”Shop” kan du kjøpe diverse tilbehør til Premium White settet.
 9. Hvorfor blir tenner misfarget?
  Årsakene er mange. Daglig inntak av fargesterk mat og drikke påvirker våre tenner utrolig mye. Produkter som kaffe, te, tobakk, rødvin, curry og tranebærjuice er bare noen få eksempler. Man må heller ikke glemme at tennene også får en gulaktig tone med alderen.
 10. Jeg klarte ikke å forme tannskinnen i vannet, den smeltet sammen?
  Du har sannsynligvis dyppet skinnen i vannet for lenge. Hemmeligheten er å ikke dyppe den i varmt vann for lenge, 3 sekunder i varmt vann er nok. Kontakt kundeservice dersom tannskinnene er helt deformert.
 11. Hvor mye tannblekingsgele er nødvendig ved hver behandling?
  Ved hvert tannblekingstilfelle bør du anvende en tynn stripe i hver skinne per gang. Påfør et tynt lag i fremre del av skinnen slik at det bare dekker utsiden av tennene. Påfører du for mye gele vil det presses ut og legge seg på tannkjøttet.
 12. Jeg har ikke fått en jevn farge på tennene, kun hvite streker eller flekker?
  Om du opplever dette er det mest sannsynelig fordi flekkene eller strekene har du allerede hatt på tennene dine, ettersom tennene har vært misfarget, og du ikke har lagt merke til dem. Dette kan også skylles matrester. Strekene og flekkene skal normalt sett også bli bleket etter den fjerde og siste blekingen, så ikke blir redd om dette oppstår etter andre behandling. Husk, puss tennene GODT før hver behandling.
 13. Bør du skylle tennene etter behandlingen?
  Ja. Så snart du tar ut skinnen etter en behandling bør du skylle munnen med vann og børste tennene.
 14. Har du et annet spørsmål?
  Vi setter stor pris på om du kontakter oss, om du har et annet spørsmål. Så gjør vi vårt ytterste for å hjelpe deg!